Bilreklamer / Autodekoration

Auto videnscenter bilreklame

 

Bilreklamen – Den mindeværdige reklame i bevægelse

Autodeko / bilreklamer er en prisvenlig reklame i bevægelse, som vil synliggøre din virksomhed i trafikken. Du kender jo sikkert selv fra dit område en bil med en sjov, catchy eller fængende bilreklame. Det kan være Red Bull-bilen, som holder nede på hjørnet, eller VVS’eren med det kække slogan, du tit ser suse forbi. Du husker sikkert også mange firmalogoer, blot fordi du har set dem i trafikken.

Kort sagt: bilreklamer er en uhyre effektiv vej til at fremme dit brand på vejene.

Bilreklamer udføres enten med billede (print) af din virksomheds produkter, eller alternativt med en folieløsning.  Med en refleksfolie kan dit navn/budskab endda ses i mørket!

Med en bilreklame fra ELH Skilte vil du få en løsning efter nøjagtig dit behov. Er der tale om en kortere kampagne kan vi tilpasse materialerne derefter, mens vi kan hive den højeste kvalitet frem, hvis din bilreklame skal holde i mange år. Uanset behov, så hjælper vi dig fra idé til færdig bilreklame.

Er du i tvivl om, hvilken bilreklame, der egner sig bedst, så tag fat i os

 

Spørgsmål og svar – bilreklamer / autodekoration:

 

Kan jeg vaske bilen som normalt? JA. En bilreklame holder til at blive vasket nøjagtigt ligeså ofte som du plejer at vaske din bil. Alle bilreklamer fra ELH Skilte er lavet til almindeligt brug, inkl. almindelig vask.

Kan ELH Skilte hjælpe mig med designet på min bilreklame? Det kan du tro. Med over 35 års erfaring assisterer vi gerne med at finde den helt rigtige visuelle linje til din bilreklame, om du har et logo klart eller ej.

Kan bilreklamen fjernes igen? Det kræver de rette værktøjer og en kyndig hånd at få visse bilreklamer af igen. Derfor hjælper vi gerne med at afmontere en bilreklame igen, evt. inden påsætning af en ny.