Facadeskilte

Universal Robots facadeskilte af elh skilte

 

En smuk facade er et must-have

Et flot facadeskilt er et must-have for at få sin brand-værdi frem for enhver besøgende eller forbipasserende. Med et flot facadeskilt pryder din virksomhed stolt omgivelserne. Visse facadeskilte kan endda siges at være landemærker, som besøgende husker.

Vi har abejdet med både mindre, prisvenlige opgaver, og de helt store facadeskilte, som er kronen på bygningsværket. Uanset dit behov er vi klar til at være jeres skiltepartner.

 

Facadeskilte med lys

Vi arbejder desuden både med lysskilte, neonskilte og skilte uden lys. Ønsker I et facadeskilt med lys, så kan vi skabe et distinkt look for jer med fx fritliggende neon. Alternativt kan indlagt neon eller diodebelysning bringe opmærksomhed til jeres brand.

Leder du efter indendørs skilte med lys, så leverer vi også dette.

 

Facadeskilte efter jeres behov

Skilte fra ELH Skilte udføres altid efter præcis jeres behov. Derfor kan det variere, hvilket materiale, der bliver anvendt. Typisk er der dog tale om udskårne materialer som opskummet PVC, rustfrit stål, messing eller aluminium.  Ofte indsætter vi også lys / dioder og lakerer skiltet i jeres farver.

Vi ønsker at være jeres samarbejdspartner fra idé til opsætning, og derfor byder vi altid indenfor til et uforpligtende møde, når I skal have sat  et nyt facadeskilt op.

Kontakt os, hvis I ønsker et møde om jeres næste facadeprojekt.

Tag desuden et kig på vores portefølje af facadeskilte nedenfor.