Skilte

ELH Skilte Odense udbyder en bred vifte af skilteløsninger – udendørs som indendørs

Vi leverer alle typer skilte, fra facade til lysskilte og indendørsskilte

 

ELH Skilte står klar til at hjælpe dig i ethvert hjørne af skilteløsninger, fra store facadeskilte til mindre skilte på kontoret. Uanset dit behov og din geografiske placering i landet hjælper vi fra start til slut, så din nye skilteløsning rammer præcis den visuelle identitet, din virksomhed ønsker. Fra vores centrale placering i Odense på Fyn kan vi nå hele landet.

Uanset om din idé blot mangler at blive realiseret, eller om du skal bruge hjælp til at få idéen frem, så er vi klar til at hjælpe. Med vores  mere end 35 års erfaring i udvikling og montering af skilte er vi klar til at gøre dit næste skilt til virkelighed. Vi er din skiltepartner i Odense.

Kontakt os næste gang du har brug for hjælp til din virksomheds skiltning, og vi tager en snak om mulighederne samt giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

Nedenfor kan du læse vigtig information om de forskellige typer skilte, vi udfører. Du kan også se eksempler fra vores portefølje.

FACADESKILTE

Facadeskilte er ofte fremstillet i udskårne materialer, såsom opskummet PVC, rustfri stål, messing, aluminium eller lignende.

De leveres enten beregnet for montering af spot eller med indlagt lys, neon/dioder.

Facadeskilte lakeres evt. i jeres logofarver.

INDENDØRSSKILTE

Kontorskilte, møderumsskilte henvisningsskilte, er en vigtig del i en virksomheds interne orienteringsinformation.

Vi leverer alt indenfor, vægskilte, glasskilte, nedhængsskilte, udhængsskilte, indendørspyloner m.m.

BYGGESKILTE

Byggeskilte bliver fremstillet af samme materialer som Til salg/leje skilte.

Det vil altså sige opskummet PVC eller aluminium, men er her ofte erstattet af en bannerløsning med f.eks. et billede af den færdige bygning, samt navne/logoer på byggeherrer, entreprenører, arkitekter m.v.

PYLONER

Pyloner og oversigtsstandere fremstilles i aluminium med f.eks. indlagt lys, hvilket fremhæver Deres navn i de mørke tider.

Leveres i alle størrelser og farver, enten firkantede eller ellipseformede (buede).

GADESTATIVER

Gadestativer er en enkel og nem mulighed, for at gøre Deres forretning synlig i dagligdagen.

Leveres i mange forskellige former, farver og størrelser.

Gerne monteret med Deres logo og forretningsnavn.

REKLAMEARTIKLER

Vi leverer alt indenfor reklameartikler – fx: Nøgleringe, Lightere, Kuglepenne, Tyggegummi,Pastiller, Bolcher, Golfbolde, Nøglebånd, eller Kaffekrus. 

Det kan også være større ting som fx: Sportstasker, Paraplyer, Mapper eller Ure

Så længe det kan trykkes eller graveres på, kan vi faktisk arbejde med det!

SPECIALOPGAVER

Vores mangeårige erfaring gør, at vi ofte har været problemløser ved mange specialopgaver.

De skal blot fremlægge Deres ønsker, så vil vi professionelt arbejde videre derfra, indtil specialopgaven er løst til Deres tilfredshed.

Eksempel på specialfremstillede acrylkasser til nøglekort, med og uden lås, samt udhængsskabe til f.eks. menukort eller som informationstavle.

PROFILBEKLÆDNING

Profilbeklædning til personalet, kunder, events m.m., er et vigtigt produkt for en virksomheds interne og eksterne eksponering.

Vi leverer alt indenfor profilbeklædning, t-shirts, polo-shirts, sweatshirts, bukser, sokker, huer, handsker og meget mere.

Profilbeklædning leveres typisk med enten tryk eller brodering afhængig af stofmaterialet.