web2it og paperturn rollup bannereRoll up bannere

Et rollup banner er et genialt, fleksibelt og mobilt værktøj til din branding. Roll up bannere er ikke kun smarte til messer, konferencer og andre events. De fungerer også glimrende som en fast del af et kontormiljø. Se fx i galleriet nedenfor, hvordan odenseanske Paperturn bruger roll ups. Vi lavede to bannere til deres indgang, som klart signalerer, hvem der bor her. Derudover lavede vi et andet banner til dem, som fremviser virksomhedens værdier til medarbejderne.

Roll up banneret er altså ganske multifunktionelt og flytbart. Det er dog også en langt mere prisvenlig løsning end mange alternativer. Det kan derfor være en yderst værdifuld del af branding-kittet hos fx en startup. Ja, faktisk vil vi mene at alle virksomheder børoverveje denne enkle og elegante type banner til markedsføring, dekoration og information.

 

Mere end roll up bannere: Totalløsninger til messer

Har du brug for lidt mere end en enkelt roll up eller to? Vi leverer også totalløsninger til messer, så vi i samarbejde kan skabe en unik visualisering af din virksomhed til den næste messe. På den måde kan vi koordinere alt fra bannere til messevægge, profilbeklædning og gulvreklamer. På den måde får du en totalløsning, så du virkelig skiller dig ud til den næste messe.

Vil du gerne høre mere om vores roll up bannere og messeløsninger? Eller sidder du klar med et design og skal bare have det trykt? Så kontakt os.