Lidt om ELH Skilte

Professionel virksomhed med 35 års erfaring inden for reklame- og skiltebranchen

ELH Skilte er en professionel skiltevirksomhed med hovedsæde i hjertet af Odense C, derved ikke sagt at vi ikke påtager os opgaver i hele landet – Det gør vi med glæde!

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 35 år i skiltebranchen, og vi er derfor en af Danmarks mest erfarne skiltevirksomheder og står inde for alt hvad vi foretager os, og vi får opfyldt vores kunders behov. Vi ser os selv som en pålidelig samarbejdspartner både når det kommer til kvalitet, kreativitet, udbud og levering.

Vi kan levere alt fra enkeltløsninger til totalløsninger eller montage af et allerede færdigt produkt. Det vil være et tæt samarbejde, med kundens ideer i hovedsæde under hele processen. Desuden har vi også tilknyttede designere der kan være behjælpelige med set up.

Der er højt til loftet og et samarbejde med os, vil betyde at begge parter vil være en aktiv del i at spille hinanden gode, således at det bedst mulige resultat opnås.

Vores nøgleord er kvalitet, kreativitet og ikke mindst tillid. Vores førsteprioritet er at skabe værdi for vores kunder.