Indendørsskilte

 

Indendørsskilte kan have mange tusinder formål, fra helt lavpraktisk vejvisning til smuk branding, som virkelig bringer kontoret til live. Vi udfører det hele, og uanset jeres behov vil vi hjælpe jer med at få præcis den indendørs skiltning, som I søger.

MIR indendørsskilte udført af ELH Skilte

Er I fx lige flyttet ind i nye kontorer, så er et flot indendørsskilt, som Mobile Industrial Robots’ i højre side, en glimrende måde at tage ejerskab over lokalerne på. Indendørs branding som dette er både med til at fremme holdånden og de ansattes tilhørsforhold, men imponerer også jeres besøgende.

Vi tager gerne en dialog med jer om, hvordan jeres nye skiltning ideelt fx placeres ift. belysning, ift. synlighed og hvordan det bedst kan udføres. Mulighederne er nemlig mange, og bl.a. kan vi levere skilte med belysning, glasskilte, folieløsninger og nedhængsskilte. Vi tager gerne et kig på omgivelserne, så vi kan levere en indendørsskiltning, som passer med lokalerne, også mange år frem.

Tag et kig i vores galleri af indendørsskilte nedenfor, til inspiration. Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til jeres lokaler? Så ræk endelig ud, og lad os aftale et møde om jeres situation.