Skilte

ELH Skilte Odense udbyder en bred vifte af skilteløsninger – udendørs som indendørs

ELH Skilte Odense leverer alle typer skilte, til facader og indendørs, samt med og uden lys

  

orifarm facedeskilt - elh skilte odenseELH Skilte Odense står klar til at hjælpe dig i ethvert hjørne af skilteløsninger, fra store facadeskilte til mindre skilte på kontoret. Uanset dit behov og din geografiske placering i landet hjælper vi fra start til slut, så din nye skilteløsning rammer præcis den visuelle identitet, din virksomhed ønsker. Fra vores centrale placering i Odense på Fyn kan vi nå hele landet.

Uanset om din idé blot mangler at blive realiseret, eller om du skal bruge hjælp til at få idéen frem, så er vi klar til at hjælpe. Med vores  mere end 35 års erfaring i udvikling og montering af skilte er vi klar til at gøre dit næste skilt til virkelighed. Vi er din skiltepartner i Odense.

 

Få et godt råd fra ELH Skilte Odense

Kontakt os næste gang du har brug for hjælp til din virksomheds skiltning, og vi tager en snak om mulighederne samt giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

Nedenfor kan du læse vigtig information om de forskellige typer skilte, vi udfører. Du kan også se eksempler fra vores portefølje.

FACADESKILTE

Facadeskilte er ofte fremstillet i udskårne materialer, såsom opskummet PVC, rustfri stål, messing, aluminium eller lignende.

De leveres enten beregnet for montering af spot eller med indlagt lys, neon/dioder.

Facadeskilte lakeres evt. i jeres logofarver

INDENDØRSSKILTE

Kontorskilte, møderumsskilte henvisningsskilte, er en vigtig del i en virksomheds interne orienteringsinformation.

Vi leverer alt indenfor, vægskilte, glasskilte, nedhængsskilte, udhængsskilte, indendørspyloner m.m.

BYGGESKILTE

Byggeskilte bliver fremstillet af samme materialer som Til salg/leje skilte.

Det vil altså sige opskummet PVC eller aluminium, men er her ofte erstattet af en bannerløsning med f.eks. et billede af den færdige bygning, samt navne/logoer på byggeherrer, entreprenører, arkitekter m.v.

PYLONER

Pyloner og oversigtsstandere fremstilles i aluminium med f.eks. indlagt lys, hvilket fremhæver Deres navn i de mørke tider.

Leveres i alle størrelser og farver, enten firkantede eller ellipseformede (buede).

GADESTATIVER

Gadestativer er en enkel og nem mulighed, for at gøre Deres forretning synlig i dagligdagen.

Vi leverer gadestativer i mange former og størrelser, med eller uden dit logo.

SPECIALOPGAVER

Vi laver også specialopgaver indenfor skilte. Tidligere har vi fx speciallavet udhængsskabe, som især er smarte til restauranter. Udhængsskabe kan fx bruges til menukort eller som informationstavle.