Referencer

Hos ELH Skilte kommer vores kunder i første række.

Når vi indgår et samarbejde med en kunde sigter vi efter et langvarigt, tillidsfuldt og tæt samarbejde. Et godt samarbejde sikrer, at vi kan levere et produkt, som for alvor indfrier dine ønsker.

Vores fokus er på at levere den højeste kvalitet til den aftalte tid. Kunderne ved derfor, at de kan regne med os og de aftalte deadlines.

Læs med nedenfor, hvor du kan få tidligere kunders egne ord med om ELH Skilte.

 

Kundeudtalelser

At handle med ELH skilte, som vi har gjort I mange år, er en kæmpe fornøjelse. De er top professionelle, de er proaktive i forhold til vores ønsker og behov, og ikke mindst er deres service helt i top. Vi kan kun give dem guld i vores samarbejde.

Michael Jakobsen
LEGO® Education-konsulent/Industriel Designer
Academy Certified Trainer

 Vi er utrolig glade for vores samarbejde med ELH skilte, som altid møder os med venlig og professionel betjening.  I tilfælde hvor vi har haft specifikke krav til en opgave, har ELH Skilte hjulpet med at løse denne på bedste vis. ELH Skilte er altid samarbejdsvillige og meget imødekommende. Den gode service følges bogstavelig talt helt til dørs, når vores varer altid bliver personligt leveret på vores adresse. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af ELH Skilte.

Christina Gregorius
Marketing Coordinator
Universal Robots

”Vi er utrolig glade for det mangeårige samarbejde med ELH SKILTE. Det kører gnidningsfrit, og alle ordre, store som små, bliver taget meget seriøst. Servicen er i top, og tingene bliver altid leveret til aftalt tid og pris.

ELH SKILTE er også altid klar, når det gælder presserende opgaver, som skal klares på meget kort tid. De får altid løst opgaven med stor professionalisme, og overholder altid deres aftaler, tidsplaner samt de kriterier, som der er for hver enkelt opgave.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af ELH SKILTE.”

Frederik Barfoed
Koncerndirektør
Barfoed Group

MiR har anvendt ELH skilte siden vi startede op i 2015.  ELH skilte er en pålidelig og kvalitetsbevidst partner, som hjælper os med alt fra facadeskilte til reklameartikler. I takt med at vi som virksomhed er vokset har vores behov også ændret sig, og ELH Skilte har her været meget behjælpelige med kreativ sparring og ideer. Samtidig med at ELH hjælper os til at vælge de rigtige løsninger til vores behov, sikrer de også en hurtig levering og

installation, når det er nødvendigt.

Thomas Visti
CEO

Mobile Industrial Robots

Altid et godt samarbejde, hvor ELH Skilte også kommer med gode alternativer til vore ønsker, hvilket ofte gør vore projekter mere synlige i markedet.

Stor fleksibilitet og hurtig responstid.

Inge og Kim

Ejere
ITW Construction Products ApS

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med ELH Skilte. De er hurtige, fleksible og ekstremt servicemindede. Vi kan altid regne med professionel sparring, hvilket betyder at vi, og dermed vores kunder, får den rigtige løsning. Alle opgaver leveres til tiden og i høj kvalitet, kombineret med personligt engagement. Vi glæder os over samarbejdet med ELH Skilte og giver dem gerne vores varmeste anbefalinger.

Betina Lind Krarup

Marketing Partner

Universal Robots

Fjord & Bælt

Universal Robots er en af de hurtigst voksende viksomheder i Danmarks.

Med et stort neonskilt ses virksomhedens hovedsæde i Odense tydeligt – både dag og nat.

Fjord & Bælt i Kerteminde har, fra ELH Skilte, fået en mere synlig facade på havnen i Kerteminde på Nordfyn.